Шестима пиячи зад волана залови полицията в Пиринско

Шестима пиячи зад волана залови полицията в Пиринско | StandartNews.com

Шестима пиячи зад волана залови полицията в Пиринско

Все така продължава ловът на пиячи зад волана в Пиринския край. Шестима изтрезняха в ареста през последния уикенд, съобщиха от ОД МВР – Благоевград. Първият задържан е 38-годишният Х.Х. от белишкото село Краище, който карал лек автомобил „Сузуки" с наличие на 1,80 промила алкохол в издишания въздух.

53-годишният санданчанин Е.К. е спипан в село Драката да шофира лек автомобил „Нисан" с наличие на 1,72 промила алкохол в издишания въздух. Полицаи заловили на улица „Цар Борис III" в Петрич 44-г. А.Б. с мотопед „Балкан" и с наличие на 1,51 промила алкохол в издишания въздух.

Най-пиян обаче се оказал водачът на влекач „МАН", който е задържан в събота сутринта. Униформени полицаи спрели в 09:52 часа край Симитли за проверка камиона. Дрегерът отчел, че 40-годишният столичанин Л.И. е седнал да кара с наличие на 2,21 промила алкохол в издишания въздух.

35-г. С.Б. от петричкото село Самуилово пък е шофирал лек автомобил „Рено Лагуна" с наличие на 1,39 промила алкохол в издишания въздух. Последният арестуван е от Гоце Делчев. 37-г. Т.К. управлявал лек автомобил „Опел Вектра" по улица "Потока" в града с наличие на 1,75 промила алкохол в издишания въздух. Всички нарушители на Закона за движение по пътищата ще бъдат изправени пред съда, срещу тях са образувани досъдебни производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай