Шеф на голф комплекс в Палм Бийч хареса петима колежани от Добрич

Шеф на голф комплекс в Палм Бийч хареса петима колежани от Добрич  | StandartNews.com

Анчал Госвами - генерален директор на Frenchman's Creek - луксозен голф комплекс, Палм Бийч, Флорида бе в Добрич, а в петък ще бъде във Варна. Визитата му е специално за среща със студенти на Висше училище Международен колеж - Добрич, който има подразделение и в морската столица. Госвами пристигна специално, за да направи презентация на луксозния комплекс, който ръководи пред студентите и да подбере лично желаещи за едногодишен платен стаж в луксозния комплекс в САЩ. В рамките на срещата в Добрич той проведе интервю с петима студенти - момиче от Украйна и момчета от България, Турция и Молдова, които са студенти със специалност "Туризъм" в колежа. Спирката в Добрич и Варна е последната от европейската обиколка на Госвами, целяща набиране на млади хора за стаж в Америка, като в България той пристигна от Брашов, където има подобно висше училище, стана ясно още при пристигането на госта. След Варна Госвами ще отпътува за родината си.

Frenchman's Creek е уникален и луксозен комплекс, който предлага спокойна и сигурна атмосфера на собствениците на имоти в Южна Флорида. Разположен на Атлантическия бряг, комплексът разполага с 2 голф игрища, тенис комплекс, спа център, 5 ресторанта, марина и 24 часа консиерж услуга. От ВУМК заявиха, че за първи път е установен контакт с луксозния комплекс, като изразиха надежда и за в бъдеще да имат сътрудничество с престижния туристически обект.

Висше училище Международен колеж е сред тези, които Министерски съвет реши да преобразува. Правителството ще предложи на НС да гласува преобразуването му във Висше училище по Мениджмънт, като колежът в Добрич ще бъде запазен в структурата му и ще продължи да обучава специалисти бакалаври по предлаганите специалности, а във Варненската си структура Висшето училище ще осъществява обучение на бакалаври и магистри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай