Създават споделено работно пространство в Банско

Създават споделено работно пространство в Банско | StandartNews.com

Споделеното работно пространство – Coworking Bansko ще предлага офис извън офиса в курортния град. Там талантливи творци, хора на свободна практика, иноватори и предприемачи ще могат да обменят знания и опит. Те ще споделят своите идеи и ще помагат за изграждането на една общност, която се развива с общи усилия и желание. Основателите на Coworking Bansko - Уве и Матияс, независими от локацията предприемачи, споделят: "Банско предлага невероятни възможности за хора, които работят и пътуват". Като културен център на региона, отличните си условия за ски и домакин на множество фестивали курортъ е едно от най-подходящите места за създаването на Споделено Работно Пространство, което да посреща хора от цял свят, постоянно пребиваващите чужденци в региона и жителите на града. Coworking Bansko ще се помещава в една от централните сгради в града, като ще предлага на своите членове удобствата на офиса в една неформална и приятна атмосфера, където всеки ще има въможността, както да работи в уединение, така и заедно с другите да развива, обогатява и изпълнява своите идеи за бизнес.

"Иновациите и предприемачеството са важни за бъдещето на общината. Щастлив съм да приветствам Coworking Bansko в нашия град", заяви кметът Георги Икономов.

Споделеното работно пространство – Coworking Bansko ще отвори врати на 15 декември, като ще се изгражда с помоща на всеки, което би желал да стане част от общността и се стреми да направи Банско по-атрактивна дестинация за бизнес и отдих, за интересни хора от всички краища на земята. Регулярни събития като семинари, тренинги и лекции ще се провеждат с цел да сплотяват, обединяват и информират общността, като основната цел е това да се превърне в средище на талантливи хора с желание за общуване и развитие не само района, но и в страната. Вече повече от 200 човека за заявили своя интерес в групата във фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай