Салваторе Куоколо идва с яхта за „Модна фиеста"

Салваторе Куоколо идва с яхта за „Модна фиеста" | StandartNews.com

Италианският дизайнер Салваторе Куоколо ще пристигне с яхта и ще е част от най-голямото модно събитие в началото на лятата „Модна фиеста", която ще се проведе от 8 до 12 юни в Албена. Лайф стайл събитието се организцира от модния гуру и продуцент Мариана Аршева за 16-и път. Фиестата ще открие тази година Робинзон Крузо, в чиято роля ще влезе най-красивият мъж на България на десетилетието - Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук. Той ще е облечен с банските костюми ACQUAMODA на известния италиански дизайнер Салваторе Куоколо. Цялата хореография на шоуто е поверена на д-р Евгени Евтимов, който е собственик на агенция „Ревю".

В събитието ще участват още моделите Али Алиев, Мистър Менхънт и 7-ми по хубост в света, който е вече 10 години герой на Модната фиеста в Албена, Георги Асенов, един от най-често използваните лица в телевизионните реклами и гримьор на звезди от световна величина, Ангел Калинов, бил лице на Долче и Габана в Америка и други. Дамите, които ще дефилират край басейни и по подиумите в Албена са Гергана Цветкова, телевизионна водеща и водеща на фиестата от последните години, Галена Стоичкова, една от най-титулуваните моделки в България от Мис България до Мисис България, красавицата от Варна Бояна Йорданова и Мисис България, която е едно от най-предпочитаното лице за много модни къщи, сексимволът на Варна Клаудия Караджова и др. Всеки ден е запазен за различни шоута и активности, разказва Аршева. Ще има състезание със слънцезащитните продукти на козметичния гигант Орифлейм, познай вкуса на сладоледа с Нестле Айс Крийм и много други.

Тази година за първи път майката на Крисия, Ангелина Попова, ще покаже колекция макиаж на Модната фиеста. В ролята на моделки ще влязат красивите манекенки, а нейните чаровни дъщери, Марина, Тифани и Крисия, ще бъдат гвоздея на дефилето. Освен че се занимава с грим, Ангелина е и преподавател по бойни изкуства в родния Разград. Независимо, че е толкова крехка и фина, тя има завиден юмрук и кроше, на което много силни мъжаги едва ли ще устоят, добавя Аршева.

До сега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун - Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, Денис Смирнов, собственикът и дизайнер на модна къща „Хадаса" и др. Сред гостите на леайф сайл събитието са и редица български изпълнители и музиканти – дует „Ритон", Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Константин, Орлин Горанов, Теодора, победителката на Евровизия Йоанна, Васил Петров, Кичка Бодурова и др. Любителите на елегантните, красиви и удобни дрехи ще могат да видят колекциите на модните къщи „Ивенти", „Анджи", „Теодор", „Мери стил" и разбира се, Сватбен център София. Последната колекция е запазена от миналата година за известния дизайнер Денис Смирнов и модна къща „Хадаса".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай