Рокерски събор отменя атракции в памет на загинал събрат

Рокерски събор отменя атракции в памет на загинал събрат | StandartNews.com

Разград. Традиционният рокерски мотосъбор "Разград 2014", който се организира за дванадесети път в месността "Пчелина" край Разград, тази година ще премине под знака на скръбта. Мотористи от цялата страна и от чужбина ще дойдат на култовата сбирка, за да почетат паметта на своя събрат Станимир Маринов –Стамби, който загина на пътя в началото на юли това лято.

За да отдадат почит на загиналия, мотористите няма да проведат традиционното си шествие по улиците на Разград. Отменя се зарята, както и планираното огнено шоу, съчетано с еротична програма, съобщи лидерката на мотоклуб "Лудогорски братя" Десислава Петкова, която е председател на организационния комитет на събора.

Любителите на екстрийма организират и дарителска акция, с която да помогнат за лечението на 19 годишната дъщеря на Стамби, която катастрофира с него и в момента е в болница. В благотворителната кампания ще се включат мотористи от цялата страна и чужбина. Организаторите на други два мотосъбора вече са заявили, че събират средства, които ще дарят за лечението на момичето, обясни Десислава Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай