Рокери загинаха след катастрофа с мотор

Рокери загинаха след катастрофа с мотор | StandartNews.com

Мъж и жена загинаха в тежка катастрофа с мотоциклет край Разлог. Двамата са от София и са участници в десетия юбилеен мото рок фест в местността Предел, който се провежда от петък до неделя.

„Смъртта им помрачи всички рокери, още не знаем какво се е случило, явно са карали по-бързо от необходимото, споделиха организаторите от Мотоклуб „Пирински вълци" – Благоевград. Трагичният инцидент е станал към 16,40 часа в събота. „Не сме били свидетели на трагедията. 20-годишен младеж е шофирал, карал е мотоциклет „Сузуки GSX600", зад момчето се е возело момичето. Били са добре екипирани, носели са предпазни каски. На спускането от Предел към Разлог е изпуснал завой водачът, забили са се в мантинелата и са издъхнали на място. Всички сме в шок. Вече не ми се правят никакви събори, светла им памет на двамата загинали", сподели Методи Методиев-Вожда, президент на „Пирински вълци".

Той уточни, че малко по-рано приключила обиколката на Разлог, както и надпреварите за атрактивно каране и драг гонките. „Не е ясна защо пак са поели към Разлог. Случило се е най-страшното, не можем да върнем времето назад", каза още Вожда.

Часове по-рано стотици рокери почетоха паметта на загиналия в катастрофа през 2010 година по време на сбирката им на Предел Петрослав Крумов от Радомир. Те поднесоха венец на паметната му плоча. Полицията е извършила оглед на мястото на трагедията. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай