15:45 ч.

13.06.16

2 мин.

654

0

0

Реорганизация на движението на пътен възел Филиповци

от редактор Ваня Гъркова |

Реорганизация на движението на пътен възел Филиповци
Снимка: Център за градска мобилност

От 15 юни до 31 декември се въвежда временна организация на движението по надлеза на пътен възел Филиповци. Това съобщиха от Център за градска мобилност и уточниха, че промяната е заради изграждането на пътен надлез на „Филиповско шосе".


От 4.30 ч на 15 юни до 24.00 ч на 31 декември автобусните, обслужващи линия №42 ще се движат по следния маршрут :
-в посока ж.к Люлин 8 по ул. „София" наляво през кв. „Филиповци" по ул. „Суходолски път", ул. „3-ти март", надлез „Филиповци", ул. „Филиповско шосе" и надясно по бул. „Добринова скала" по маршрута:


-в посока гр. Банкя от бул. „Захари Стоянов" наляво по бул. „Добринова скала", ул. „Филиповско шосе" , надлез „Филиповци", ул. „3-ти март", ул. „Суходолски път" и по ул. „София" по маршрута си:


Автобусите, обслужващи линия №81 в посока гара Обеля ще се движат по ул. „3-ти март" направо през надлез „Филиповци" ,
„Филиповско шосе" и наляво по бул. „Добринова скала" и по маршрута си двупосочно. Автобусите, обслужващи линия 111 в посока ж.к „Младост ! от бул. „Захарий Стоянов" надясно по бул. „Добринова сакла" , наляво по бул."Царица Йоана" до Околовръстен път, наляво по Околовръстен път и по маршрута двупосочно.


Променят се името и местата на двупосочната спирка ул. „Филиповско шосе" за автобусни линии 42 и 81 с кодове 0907 и 0908 както следва:Спирките се преименуват на „Пътен възел Филиповци". Спирката с код 0907 в посока „Филиповци" се измества 100 метра напред към надлеза, а с код 0908 в посока ж.к. „Люлин" се измества 40 метра назад на надлеза.


Временната спирка с код 6354 „бл. 350 ж.к Люлин 3" на бул. „Царица Йоана „ на 40 метра след ул. „Добринова скала" в посока Околовръстен път придобива статут на спирка на автобусна линия 111.


Възстановява се двупосочната спирка „Околовръстен път" с кодове 1169 и 1191 на автобусни линии 42 и 81 на ул. „3-ти март" в кв. „Филиповци". На Околовръстен път в участъка на надлез „Филиповци" се разкриват двупосочни спирки за автобусна линия 111, допълват още от Център за градска мобилност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент