Ремонтирани улици и нови тротоари в Добринище

Ремонтирани улици и нови тротоари в Добринище | StandartNews.com

Добринище. Град Добринище се поднови след ремонта на няколко улици и подмяната на тротоари. Приключват дейностите по рехабилитацията на улични платна, тротоарни площи и бордюри от пътната мрежа на населеното място. Изкърпени са 660 квадратни метра улична настилка, положен е нов асфалт върху 1310 линейни метра и са подменени тротоарите.

Извършените рехабилитационни дейности са на обща стойност 89 717 лева. Паралелно с извършваната от Агенция „Пътна инфраструктура" подмяна на асфалтовата настилка на пътя Разлог – Гоце Делчев – Садово", част от републиканската пътна мрежа, община Банско ще извърши подмяна на тротоарните настилки и парапети на околовръстното шосе на Добринище, което е част от него.

Ще се ремонтират уличните стълбове и ще се изгради кабелен колектор за кабелизация на разпределителната мрежа и слаботокови кабели. Едновременните действия между държавната агенция и местната администрация ще позволят извършването на цялостен ремонт на този ключов участък от пътната мрежа на курортния град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай