Ремонти прекъсват водозахранването в София

Ремонти прекъсват водозахранването в София | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, понеделник, предупредиха от водоснабдителното дружество.

На 20 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска", кв. „Център" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Христо Ботев" между ул. „Петър Парчевич" и ул. „Алабин"
между бул. „Христо Ботев", ул. „Уилям Гладстон", ул. „Цар Самуил", ул. „Солунска"
ул. „Солунска" между бул. „Христо Ботев" и ул. „Княз Борис I"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев" на кръстовището с ул. „Солунска".

На 20 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Старата река" и ул. „Минзухар", с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Минзухар" и ул. „Старата река"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Минзухар" на кръстовището с ул. „Искър".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Московска", кв. „Център" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „ Московска" от пл. „ Атанас Буров" до ул. „ Георги С Раковски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Московска" № 13.

На 20 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Сава Раковски", кв. „Център" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Панагюрище" от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „Дунав"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панагюрище" ъгъла с ул. „Дунав".

На 20 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка със строително-монтажни работи в жк. „Надежда" 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:
ул. „Чипровско въстание", бл. 173
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 173.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай