Разсеян шофьор потеглис маркуча с газ в зарядното

Разсеян шофьор потеглис маркуча с газ в зарядното | StandartNews.com

Стара Загора. Разсеян шофьор потегли с мръсна газ от бензиностнация в Казанлък с маркуча в зарядното на колата си и изправи на нокти служителите и очевидци. Инцидентът е станал посред бял ден, около 10 ч в неделя в района на бензиностанция близо до казанлъшката автогара, съобщиха за него днес от полицията.

При зареждане със газ на своя лек автомобил „Фолксваген Пасат", 66-годишния шофьор потеглил с поставен маркуч в зарядното устройство на колата. От напъна маркучът от газ-колонката се скъсал и цапардосал изумения 25-годишен работник на бензиностанцията. След инцидента шофьорът се изнизал с колата си от бензиностанцията и по-късно е бил открит в дома си от органите на реда. Водачът не е могъл да даде логично обяснение за предизвикания инцидент. Така и не станало ясно не е ли разбрал, че маркучът е в зарядното, разасеян ли е бил, бързал ли е.

Пострадалият служител е бил откаран в спешни медицински център с лека разкъсно-контузна рана на ляв крак. Прегледан е бил и освободен за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай