Разбиха нарко депо край Дупница

Разбиха нарко депо край Дупница | StandartNews.com

Голямо количество наркотични вещества, боеприпаси, пистолет и въздушна пушка са иззети при операция на криминалисти от ОДМВР в Дупница и селата Самораново и Баланово, съобщиха от полицията в Кюстендил. Открити и иззети са общо 2618 хапчета - амфетамин, ефедрин и метадон, 93 грама канабис, 574 патрона от различен калибър, пистолет и стъклен съд, пълен с боеприпаси. Процесуално-следствените действия са осъществени в седем жилища в Дупница и селата Самораново и Баланово.

Три от жилищата са ползвани от Й.Е. /30 г./, две - от Д.В./36 г./, едно - от С.И. /29 г./, всичките от Дупница. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Специализираната полицейска операция е осъществена от служители на сектор Криминална полиция - ОДМВР, съвместно със служители на РУ Дупница.

Задържани са с полицейска заповед за 24 час в ареста на РУ Дупница Й.М., 30 г., С.И.,29 г., от Дупница. В рамките на проведената операция са образувани 4 досъдебни производства. Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Дупница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай