14:25 ч.

21.04.16

1 мин.

491

0

0
Раброво ще има чиста вода

Започва подмяната на 6 км от водопроводната мрежа на граничното село Раброво, съобщи Анета Генчева, кмет на община Бойница.


Подмяната на старите тръби е започнало през 2004 година, но след това е прекъснато заради липса на средства. Сега част от жителите на селото имат вода, а останалите остават на сухо заради чести аварии по мрежата.


За смяната на тръбите общината е осигурила 600 000 лв. от предприятието за дейности по околната среда. Ако изборът на фирма-изпълнител не бъде обжалван, то още от тази есен жителите на село Раброво ще се радват на чиста и постоянна вода, допълни Анета Генчева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент