Пускат безплатен интернет в Слънчев бряг

Пускат безплатен интернет в Слънчев бряг | StandartNews.com

С безплатен интернет ще посрещне туристите това лято най-големият ни курорт Слънчев бряг. Всички гости в комплекса ще могат да ползват гратис безжичен нет, независимо дали са плажа или в хотела, обявиха от ръководството на курорта. Финансирането на услугата ще се поеме изцяло от "Сл. бряг" АД.

"В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси. Стремежът ни е постепенно обхватът на безжичния интернет да покрие цялата територия на курорта. Така не само ще дадем възможност на туристите докато летуват при нас да имат връзка с целия свят, но ще изпълним и още едно наше задължение – ще им осигурим полезна и практична информация за комплекса, ще им дадем възможност да изберат най-подходящите места за отдих и забавления", обясни изпълнителният директор на курорта Златко Димитров.

За първи път „Слънчев бряг" АД изненада приятно и хотелиерите, като им предлага безплатна реклама в сайта си. "Всички хотелиери, ресторантьори и други търговци, работещи в Сл. бряг ще имат възможност напълно безплатно да промотират и рекламират своите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт на дружеството, който ще бъде и началната страница на свободния интернет с достъп от алеите и откритите пространства в курорта", обявиха от борда на директорите.
На началната страница, още при влизането в мрежата, туристите ще виждат сайта на „Слънчев бряг" АД.

Той ще е напълно обновен, с нов дизайн и различна по характер информация. В него туристите ще намират информация за курорта и забавленията в него, както и указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции. Предстои да бъдат разработени и специални туристически маршрути.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай