Проститутки упоиха и обраха клиент в Слънчев бряг

Проститутки упоиха и обраха клиент в Слънчев бряг | StandartNews.com

Проститутки са обрали клиент в Слънчев бряг, след като първо го упоили, а после му устроили мнима полицейска акция. Инцидентът е станал преди два дни в курорта. Ужиленият е 33-годишен мъж от Неделино, който пристигнал в Несебър по работа. След като си свършил служебните ангажименти, човекът решил да разпусне и си поръчал жрица, която открил на страницата на електронен сайт.

По телефона тя се представила с изкусителното име Клаудия. Двамата се разбрали да се срещнат още същата нощ в квартирата на клиента. В уречения час девойката пристигнала на посочения от клиента адрес в несебърския квартал "Черно море". Жрицата веднага поискала да й брои 20 лв. за таксито, аванс от 40 лв. за предстоящите сексуалните услуги. След като получила сумата, Клаудия предложила да се почерпят в заведение, а след това да се отдадат на любовни ласки. Двамата поръчали по бира в малко бистро, след което клиентът се почувствал замаян. Той имал смътни спомени за случилото се след това, признал пред полицаите. Според разследващите най-вероятно той е бил упоен. По обърканите разкази на клиента се разбрало, че жрицата го замъкнала в хотел в Слънчев бряг и го помолила да си вземе душ. Докато мераклията бил гол под душа, в стаята нахлула втора жена, която започнала да крещи истерично. Двете заговорнички накарали клиента веднага да се облече и припряно го отпратили с обяснението, че всеки момент ще пристигне полиция. Замаяният мъж се прибрал в квартирата си и след като се опомнил, установил, че е обран.

Той си спомнил, че докато бил в банята, оставил в стаята на леглото парите си, мобилния телефон и ланец, които после не открил. Ужиленият клиент подал жалба в полицията и крадлите били задържани.
Това са 21-годишна девойка от Враца, която е обявена за общодържавно издирване от октомври 2014 г. като обвиняема по досъдебно производство за наркотици, и 30-годишна жена от София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай