Проплака първото предизборно бебе на Варна

Проплака първото предизборно бебе на Варна | StandartNews.com

Рано тази сутрин проплака първото предизборно бебе на Варна. Щастливият татко е кандидатът за кмет на ГЕРБ и досегашен градоначалник Иван Портних, който видя първи своята малка принцеса, родила се точно 4 килограма. Майката и бебето са в отлично състояние, благодаря сърдечно на доктор Иван Танев и неговия екип от АГ болницата , каза развълнувания татко. Той стана за втори път баща.

Синът му Николай е на 6 години, веднага сутринта е разбрал, че е станал батко. Бебето е от най- балансираната и творческа зодия „Везни", а на този ден е роден руският държавник Путин и един от най-големите наши режисьори Теди Москов, отбелязват анализиторите край морето. А за кандидата за кмет припомнят, че той не само строи нови детски градини и площадки , но и дава пример как да се пълнят и огласят с варненски хлапета те .

Ето какво написа Портних във Фейсбук: Днес моята прекрасна съпруга Вилислава ни дари с втора рожба - роди се нашата дъщеричка! Рано сутринта си спомних онова неповторимо чувство на тревога, щастие, очакване, любов и радост, което изпитах преди 6 години, когато се роди синът ни Николай! Това са най-истинските мигове от живота ми...Благодаря ти, Вили, за обичта, за разбирането, за търпението и подкрепата, за всичко! Да сте ми живи и здрави - и ти, и децата! Благодаря за грижите на екипа на д-р Танев и на целия медицински персонал на АГ болницата във Варна

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай