Признание за кметове от Източните Родопи

Признание за кметове от Източните Родопи | StandartNews.com

Кърджали. Кметът на община Ардино Ресми Мурад получи приза „Първо място, подгласник" в тазгодишните награди на Националното телевизионно предаване „Кметовете на България". Отличието е признание за ефективното управление и изключителните успехи в развитието на града и общината.

Община Момчилград бе отличена с приз за ефективно усвояване на еврофондовете за изминалия програмен период 2007- 2013 от телевизия „Европа". Почетният плакет бе връчен на кмета Акиф Акиф. От екипа на телевизията съобщиха, че родопската община заема престижно място сред българските общини в усвояването на европейски средства и добро управление в полза на гражданите.

За втора поредна година кметът на община Черноочене Айдън Осман получи приз за община с най-много спечелени проекти на глава от населението. Плакетът за 2014 г. беше връчен от екип на предаването „Национален календар" на телевизия „Европа"
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници кметът на община Кирково Сали Рамадан бе отличен от Синдиката на българските учители за най-добър социален партньор-кмет за 2014 г. за качествено изпълнение на задълженията към работещите в образователната сфера и за стриктно спазване клаузите на подписания Колективен трудов договор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай