Приключва проект за създаване на социални предприятия

Приключва проект за създаване на социални предприятия | StandartNews.com

Благоевград. Заключителна пресконференция по проект „Създаване на мрежа на социални предприятие за прилагане на иновативни маркетингови стратегии" ще се проведе днес от 10.30 часа. То ще е в заседателната зала на хотел "Езерец" в Благоевград. Проектът се изпълнява от Сдружение на Югозападните общини и се финансира по ОП "Развитие на човешките ресурси".

На конференцията ще се представят постигнатите по проекта резултати пред членовете на Мрежата за социално предприемачество в Югозападна България. Ще се обменят идеи за бъдещи инициативи и проекти за укрепване на партньорството между членовете на Мрежата.

Програмата на събитието включва представяне на резултатите от проекта, на добрите европейски практики в областта на социалната икономика и социалното предприемачество и дискусия за възможностите за надграждане на резултатите от проекта чрез бъдещи съвместни инициативи. Участие в конференцията ще вземат представители на местната власт, областна администрация и социални предприятия от региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай