Прибраха в ареста хасковски подземен бос

Прибраха в ареста хасковски подземен бос | StandartNews.com

Един от подземните босове на Хасково Кръстьо Кръстев, известен като Кънчо Маймуната е арестуван. Той е прибран от полицията в неделя заради побой навръх Великден в местна дискотека.

Според неофициалната информация Маймуната е поръчител на побоя на 36-годишния Борислав Марков.

След като е повикан по телефона час след полунощ на Възкресение Марков е бит зверски пред бар "Космополитън". След жестоко ритане в главата, според малкото свидетели на мелето, 36-годишният мъж е настанен в Хасковската болница. Трети ден битият е в кома.

Засега обаче информацията е оскъдна, твърди се, че побоя е нанесен от охраната на Кънчо Маймуната. Според една от версиите Борислав Марков-Боби е бил дилър на дрога и е дължал пари на Маймуната. Според друга мълва, която се носи в града той е продавал наркотици за конкурента организация, която се намества на хасковския пазар и боят му е поръчан за назидание.

Освен Кънчо Маймуната белезниците са щракнали и на ръцете на Емил Митев, сочен като човека, нанесъл фаталния удар за изпадането в тежко състояние на Боби. В ареста е и Веселин Дичев, по прякор Бъбрека.

Очаква се в късния следобед днес от Районна прокуратура в Хасково да има официална информация и повече подробности по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай