21:08 ч.

12.05.15

1 мин.

777

0

0

Превенция срещу дрогата с ученици в Разлог

от Владимир Симеонов |

Превенция срещу дрогата с ученици в Разлог

Над 60 ученици от Разлог участваха в среща-дискусия на тема „Превенция срещу дрогата", организирана от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Голямо въздействие върху тийнейджърите оказаха представените филми по действителни случаи за наркозависими млади хора, както и предоставените информационните материали за наркотичните вещества.


Според учениците именно с откроените разговори и представянето на факти за пагубното влияние на дрогата върху човешкия организъм ще се постигне превенция срещу наркотичните вещества. Д-р Теменужка Любенова изказа специална благодарност на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към община Разлог за активната й работа. Тя предупреди учениците, че на всеки наркопласьор идеята е да ги подмами с това, че „от веднъж никой на става наркоман". Проява на характер и гаранция за здраво бъдеще е да откажеш в подобна ситуация. Проява на „стадно чувство" е да опиташ, за да не те помислят за „задръстен". Предстоят още срещи и дискусии с ученици по важни и злободневни теми.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент