Представят таланите на екипа на Районен център 112 в Кърджали

Представят таланите на екипа на Районен център 112 в Кърджали  | StandartNews.com

Кърджали. С послание новата 2015 да бъде по-успешна и с по-малко драматични събития за гражданите, екипът на Районен център 112-Кърджали ще представи различни таланти и артистични умения на своите служители. Проявата е в навечерието на Игнажден. Общо 112 произведения – рисунки, ръчно изработени бижута, стихове, гоблени, фотографии от семейните албуми, дори 100-годишни дървени печати за хляб от семейните ракли, както и информация за работата на единния европейски номер 112, ще са част от рядката възможност за среща „на живо" с хората, които по правило работят „зад кадър". Проявата е първа по рода си и се организира в партньорство на Районен център 112 – Кърджали и Артдвижение „Кръг".

Кърджалийци за първи път ще видят в нова светлина хората, които ежеминутно приемат спешни повиквания на телефон 112 и от които често зависи животът, здравето, сигурността и имуществото на гражданите.

Районен център 112-Кърджали отвори врати на 30 септември 2008 г. Обслужва областите Пловдив, Пазарджик, Хасково, Кърджали, Смолян и като част от националната мрежа е възможно да приема повиквания от всяка точка на страната. Той е втори по големина след центъра в София – с обслужвано население над милион и 600 хиляди души.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай