Пребиха поета, обидил девствената колежа

Пребиха поета, обидил девствената колежа | StandartNews.com

Неизвестни лица нападнаха поетът Николай Славов, който трябваше да се яви в съда заради заведенето дело от колежката му - поетесата Албена Хинкова. Делото, което Хинкова е завела е заради обидата, което Николай Славов й нанесъл, като публично се осъмнил в нейната девственост.

Николай Славов не подозира за нападението съдещата го поетеса. Пред вестник "Марица" той каза, че позна добре Албена и тя не е човек, който да му прати биячи. Нападението Славов смята, че е било с цел грабеж.

За самото нападения Николай Славов разказва, че е станало в неделя към 22 часа, когато той се движел по ул. "Ген. Данаил Николаев", когато внезапно от една от преките изкочили две момчета. Първоначалната му реакция била да им даде път, но за негова изненада те налетели право към него и го свалили от колелото и започнали да го бият. Появила се кола подплашила нападателите и те избягали.

В разултата на побоя поетът е с голяма аркада на лицето и 4 шева. След като минал през Спешна помощ, той подал оплакване в полицията. Лекарят, който го зашил е изказал преположение, че ударите са нанесени от метален бокс или голям пръстен.

В същото време стана ясно, че гинеколозите от болница "Свети Георги" са отказали да се занимават с новата експертиза, която трябва да отговори на въпроса дали Албена Хинкова е била шита, за да може да претендира, че е девствена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай