По-знаещи чиновници в община Благоевград

По-знаещи чиновници в община Благоевград | StandartNews.com

Заключителна пресконференция по изпълнението на проект „Ефективност, прозрачност и компетентност в Общинска администрация - Благоевград" се проведе в петък. Той е по Оперативна програма „Административен капацитет". Стойността му е 108 556.91 лв. и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.

Добри резултати бяха отчетени по изпълнението на проекта. Общата цел е повишаване на квалификацията на служителите от администрацията на община Благоевград, подобряване ефективността и прозрачността на работата им, както и по-качествено обслужване на гражданите и бизнеса. Специализирано обучение преминаха служителите и ръководителите от администрацията. Това е в съответствие с необходимостта от развитие на техните компетенции и подобряване на тяхната професионална компетентност, на качеството на предлаганите административни услуги.

Чиновниците придобиха знания и умения в различни области, свързани с потребностите на администрацията. Изпълнението на проекта осигурява по-качествено обслужване на гражданите и бизнеса, по-ефективно изпълнение на служебните задължения и по-добра комуникация в общинската администрация и извън нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай