Полицията в Сливен се похвали след разкритията на "Стандарт"

Полицията в Сливен се похвали след разкритията на "Стандарт" | StandartNews.com

Полицията в Сливен се похвали, че е задържала най-голямата престъпна група за производство и търговия с наркотици след публикацията на вестник "Стандарт" от понеделник "Бандити газят полицаи с джип".

Задържаният наркотик е близо 2 кг метамфетамин, съобщиха от МВР-Сливен. Вестник "Стандарт" съобщи за акцията на ченгетата от миналия четвъртък, когато четиримата бандити прегазиха с джип Фолксваген патрулка на полицията и успяха да избягат. Ден по-късно трима са арестувани.

Това са Маргарит Петров, Дилян Бояджиев и Живко Жеков, съобщиха от прокуратурата в Сливен. Срещу тях са повдигнати обвинения по чл. 354, буква "а" за наркотици. В понеделник следобяд тримата застанаха пред съда с искане за постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". "Стандарт" научи, че искането на прокуратурата е удовлетворено и Маргарит, Дилян и Живко остават в ареста за постоянно. Все още се издирва четвъртият член на бандата Красимир Станков. От прокуратурата съобщиха, че акцията е проведена в Балкана между селата Средорек и Стара река. Наркотиците са произвеждани във вилата на един от четиримата в Стара река. След полицейската блокада бандитите изхвърлили шише с наркотици в близост до къщата на местния полицай, който е бил участник в полицейската акция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай