Полицията в Силистра пита гражданите за нарушителите на пътя

Полицията в Силистра пита гражданите за нарушителите на пътя | StandartNews.com

МВР отвори мейл адрес за сигнали

Полицията в Силистра отвори мейл адрес, на който очаква гражданите да съобщават на органите на реда кой, къде и как нарушава безопасността на движение по пътищата.
МВР службите призовават всеки, който е станал свидетел на закононарушение, да съобщи за това на адрес: silistra @ mvr.bg.

На електронната поща на полицията може да се пращат писма, да се качват снимки и видеоклипове, които показват как са погазени правилата за шофиране, паркиране, грижа за безопасността на пешеходците или на останалите участници в движението по пътя.

За да могат униформените да реагират, авторите на сигналите трябва задължително да посочват датата, часа и мястото на установеното от тях нарушение. Важно е да се съобщи ако може и регистрационния номер на автомобила, чийто водач е карал в разрез с правилата. Полезни ще са и всякакви допълнителни данни за свидетели, както и телефонния номер на подателя, с когото МВР служителите ще търсят обратна връзка. Това се изисква, тъй като подателят задължително се призовава като свидетел в образуваното административно-наказателно производство, обясняват от ОД на МВР в крайдунавския град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай