Подредиха изложба за кюстендилските красавици

Подредиха изложба за кюстендилските красавици | StandartNews.com

Изложба "Кюстендилска пролет - момичетата от 90-те години" беше открита в читалище "Ильо Войвода 1965" в Кюстендил в навечерието на тазгодишния конкурс за красавици. В експозицията са подредени снимки на момичета, участвали в конкурсите за избор на "Девойка Кюстендилска пролет" от 90-те години до момента и публикации в медиите за конкурса.

За откриването на изложбата бяха поканени и бивши носителки на короната "Девойка Кюстендилска пролет". 

Много от момичетата, участвали в конкурсите през годините са имали изяви в модата, други са се реализирали в артистични професии или имат собствен бизнес, а една от призьорките правии свои стъпки в политиката. Ана Благоева беше кандидат за евродепутат от ДПС, а в момента работи в Министерството на земеделието. Мис Кюстендилска пролет от 90-те години Руслана Филипова и в момента работи в Италия като модел на Версаче.

Някогашните красавици, останали в Кюстендил разказват, че и сега хората ги разпознават иги поздравят по улицата. Те приветстват въведеното преди 7 години правило претендентките да не дефилират по бански костюми и харесват изявата им с национални носии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай