Пиян шофьор катастрофира, почерпен тираджия не стигна до Гърция

Пиян шофьор катастрофира, почерпен тираджия не стигна до Гърция | StandartNews.com

Петима пияни шофьори бяха арестувани от полицията в Пиринско. Един от тях бил толкова почерпен, че предизвикал катастрофа и така бил спипан от органите на реда. Сред нарушителите има и тираджия, който така и не стигнал до Гърция заради слабостта си към чашката. Срещу всички са образувани бързи производства за шофиране в нетрезво състояние. 25-г. Г.Б. от Гоце Делчев карал лек автомобил „Нисан", когато към 01:20 часа в събота на улица „Тодор Александров" в града се блъснал в крайпътно дърво. Пристигналите на място полицаи установили, че шофира с 1,90 промила алкохол в издишания въздух.

Пръв в това тъжно съревнование обаче е 37-г. столичанин К.Ц., който е хванат в района между село Кулата и едноименния граничен пункт на границата с Гърция. Той се качил на товарния си автомобил „МАН" с наличие на 2,24 промила алкохол в издишания въздух. С 1,26 промила е заловен 25-годишен мъж на улица в разложкото село Горно Драглище. Той шофирал лек автомобил „Опел Астра". ия въздух. 31-г. С.А. от Разлог е задържан в събота през нощта на улица "Яне Сандански" в града. Той управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат" с наличие на 1,43 промила алкохол в издишания въздух.

Мъж от доспатското село Късак пък е спрян от пътни полицаи в неделя през нощта на улица „Екзарх Йосиф" в Гоце Делчев. 24-г. Д.К. карал л.а. „Рено" с наличие на 1,51 промила алкохол в издишания въздух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай