Пиринско избира любим учител

Пиринско избира любим учител | StandartNews.com

Любим учител на Пиринско за 2014 г. избират с електронно гласуване хората от региона. Хиляди се включиха вече в престижния вот, организиран и тази година от регионалния лидер на печата вестник "Струма". Той доказа, че не само може да отразява събитията, а и да е инициатор на обществени каузи.

Първият етап в надпреварата приключи в 00.00 часа на 20 октомври. След куп обрати във временното класиране и при огромен интерес от всички гласове в региона станаха ясни имената на педагозите в топ 10. В момента върви вторият етап. Той ще продължи 00,00 часа на 31 октомври. Това ще е наградата по случай Деня на будителите - 1 ноември, за човека, когото никога няма да забравят учениците му.

Големият победител и неговите двама подгласници в конкурса ще станат ясни на официална церемония на 3 ноември в зала "22 септември" в Благоевград от 19,00 часа. Ще бъде обявено и Училище на 2014 г. На стилната церемония ще присъстват учители, ученици, директори от Пиринския край, както и кметове на общини, представители на различни институции, граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай