"Пежо" връхлетя жена на пешеходна пътека

"Пежо" връхлетя жена на пешеходна пътека | StandartNews.com

Благоевград. Лек автомобил „Пежо" блъсна благевградчанка на пешеходна пътека. Пътният инцидент станал в петък към 16:55 часа на кръстовището на улиците "14-и полк" и „Балкан".

Леката кола била шофирана от 29-годишен водач от село Изгрев. Шофьорът връхлетял с возилото си върху пешеходката точно на „зебрата". 53-годишната жена от Благоевград е транспортирана с линейка до Спешно – приемно отделение на държавната болница. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на шофьора е отрицателна.

44-годишен румънец пък катастрофира с лек автомобил „Сеат" в петък към 15:20 в района на жп спирка „Генерал Ковачев". Водачът се движел с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в лек автомобил „Пежо", управляван от 34-годишен водач от село Нови хан. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали пътуващите в пежото две жени, на 39 години и на 61 години. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите на ППС са отрицателни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай