Пети магазин Лидл отвори врати в Пловдив

Г-н Ангел Михайлов - управител на настоящия магазин и г-н Венелин Форшинов -регионален мениджър на Лидл прерязаха лентата

Пети магазин Лидл отвори врати в Пловдив | StandartNews.com

Нов магазин на веригата Лидл отвори врати на бул. „Източен" 33 в Пловдив.

„Това е петият от веригата в града, което показва големия интерес към Лидл на местно ниво. Радваме се, че жителите на Пловдив оценяват високото качество на продуктите и конкурентните цени, на които могат да ги закупят, а ние чрез разрастването на мрежата осигуряваме по-голямо удобство за живущите в различните райони" – споделят от Лидл България.

По традиция, специално за откриването на новия Лидл, посетителите ще могат да се възползват от атрактивни промоции с намаления до 50 % на избрани продукти. На място ще могат да закупят на ниски цени както хранителни продукти, така и домакински уреди, дрехи и др. Промоциите са валидни от 23.02. до 01.03., като в този период ще важат и актуалните промоции на веригата за цялата страна.

В началото на петата си годишнина от стъпването на Лидл в България веригата вече има 76 магазина в 40 града. Всеки нов магазин разкрива между 15 и 25 работни места, като към момента служителите на компанията в цялата страна са над 1500, а марката Лидл се е превърна в символ на качество, надеждност и индивидуалност в сектора, за което тази година спечели и отличието Superbrands.

Повече информация може да намерите на: www.lidl.bg и www.facebook.com/lidlbulgaria

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай