17:22 ч.

22.03.13

1 мин.

1415

4

0
Пет села излизат на палатки

Кюстендил. Пет села се изнасят на палатки в протест срещу регионалното депо в Джерман. Местните и съседите им от Блажиево, Крайни дол, Усойка и Грамаде стягат такъми за походен лагер на мястото, където трябва да бъде изградено сметището. Така жителите ще посрещнат багерите, пратени да обработват терена.

Петте дупнишки села излизат на бунт и на пътя за Гърция. Те ще блокиратн за втори път Е-79 на 31-ви март. Дотогава инициативният комитет даде време на дупнишкото общинско ръководство да забрани строежа на новото депо. Местните заплашиха и със съд, ако проектът не бъде изтеглен и не бъде определено ново място за боклуците от региона. Те се притесняват, че теренът е във вододайната зона на Джерман и съседните села. От отпадъците ще пострадат и нивите на селяните.Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:33 · 22.03.2013
да се ебът,да са роиът..по 3 деца норма иска бспето..
Потребител · 19:45 · 22.03.2013
Еи селски бек
Потребител · 17:28 · 22.03.2013
ЛЪЖАТ! АКО ИЗЛЕЗЯТ НА ПАЛАТКИ, КОГАТО СЕ ПРИБЕРАТ, НЯМА ДА НАМЕРЯТ КЪЩИТЕ СИ ДОРИ!
Потребител · 17:33 · 22.03.2013
@Потребител ей, коментатор лайнян, я си еби майката или я доведи на палатковия лагер хаир да види, лесно ти е да пишеш коментарчета там у софия , я ела насам да ти видим що за мъж си .
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент