Пампорово открива сезона на 6 декември

Пампорово открива сезона на 6 декември | StandartNews.com

Смолян. Пампорово открива новия зимен сезон на 6 декември. В момента снежните оръдия в курорта работят на максимум, за да има достатъчно сняг за основните писти. Това съобщиха от „Пампорово"АД на специална пресконференция.

Безплатно ползване на лифтовете, празнична програма с музика и награди за присъстващите, са само част от изненадите за присъстващите на Никулден, когато ще бъде даден стартът на ски сезона. Ски учители от различни школи ще представят своите умения на снега.

От "Пампорово" АД обявиха още, че цената на картата за лифт остава 53 лв. за ден за възрастни. Изключение ще има само за промоционални периоди. Промяната тази година е, че всяка лифт карта ще върви с мини карта на курорта, от която туристите ще могат да се информират за всички писти, влекове и други обекти на територията на курорта в Родопите.

"Традиционно след деня на официално откриване на зимния сезон и тази година обявяваме промоционален период на цените за лифт карти от 7.12 до 19.12 включително", съобщиха от курорта и уточниха, че от 7 до 19 декември цената на лифт картата ще бъде 39 лв. За Коледа всички деца до 12 г. ще могат да карат ски с програмата „Kids ski free".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай