Откриха мъртъв пазач в гьол на мраморен цех

Откриха мъртъв пазач в гьол на мраморен цех | StandartNews.com

Обявен за издирване миналата седмица пазач бе намерен мъртъв навръх Националния празник в бившия стопански двор на благоевградското село Селище. Преди дни собственикът на дърводелския цех там подал сигнал в полицията, че пазачът му е изчезнал. В неделния ден двама работници на съседния мраморен цех открили безжизнен 63-годишния мъж в образувал се от падащата вода и остатъците от мрамора гьол, който бил дълбок около 1,60-1,70 метра.

„Намерен е в нещо като варджийница. Служителите ни не са установили видими следи от насилие по трупа на мъжа. Възможно е да е паднал и да се е удавил", заявиха от ОД МВР – Благоевград. Трупът е транспортиран до МБАЛ – Благоевград за съдебно - медицинска експертиза.

„Кирил Стойчев е собственик на дърводелския цех, той ни съобщи, че работникът му Златко е в неизвестност, беше миналата седмица. Току-що разбрах, че са го намерили мъртъв. Работа на полицията е да установи причината за кончината му", каза кметът на село Селище Благой Панайотов. Той уточни, че Златко не е от Селище, дошъл в селото преди 4-5 години, бизнесменът Стойчев го наел на работа. Работникът спял в стая в бившия стопански двор. Идвал в селото, за да пазарува, не бил много общителен, не е създавал проблеми с поведението си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай