Осъдиха момък от Козлодуй за секс в първата брачна нощ

Осъдиха момък от Козлодуй за секс в първата брачна нощ | StandartNews.com

Тийнейджър от Козлодуй бе изправен пред съда в града заради това, че правил секс в първата си брачна нощ, научи tribali.info. Оказало се обаче, че жена му била на 13 години. Историята според материалите по делото. Малолетната А.Р. в началото месец декември 2013 г. чрез Фейсбук се запознала със С.Н. Постепенно връзката им се задълбочила, започнали да си говорят и по телефона и така стигнали и до идеята да се оженят.

На 21 декември 2013 г. двамата се срещнали в село Селановци на място, посочено от малолетната. Хитрушата заявила на родителите си, че отива при свой братовчед. Вместо това заминала с подсъдимия за дома му в Козлодуй.
Там двамата били посрещнати от много хора, включително и от майката на момчето. Преди да влязат в къщата тя изнесла паница с мед и яйце в нея и накарала момичето да намаже входната врата. След това майката на момчето пуснала яйцето в деколтето й, такъв бил обичаят. По-късно свекървата дала на 13-годишната булка бяла нощница, която да облече, и ако иска да си легне със сина й.

Двамата с подсъдимия останали насаме в отделна стая, момата се съблякла и облякла нощницата, след което младото семейство консумирало брака си. Когато приключили, майката влязла и взела нощницата, както си му е редът. Имало кръв от пострадалата, така свекървата я изнесла навън при останалите, за да я покаже като доказателство за реализирания полов акт и девствеността на момичето. Дала й дрехи, за да се преоблече.
Едва след това булката се обадила по телефона на чичо си Камен Борисов и му разказала какво се е случило. Още същата вечер в дома дошла полиция и отвела двамата за изясняване на случая. Те повече не поддържали връзка и не се виждали.

Според заключението на назначената по делото съдебно-медицинска експертиза по медицински документи не са установени травматични увреждания по момичето, които да бъдат квалифицирани като телесна повреда.
Въпреки че момичето си легнало доброволно с половинката, магистратите са категорични, че е извършено престъпление по смисъла на наказателния кодекс.

Момичето и момчето са от ромски произход. Подсъдимият е знаел, че момичето не е навършило 14 години, което прави деянието му умишлено, категорични са магистратите. Наказанието е условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода. Не е ясно какво продължение ще има бракът, достоен за филм на Кустурица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай