14:30 ч.

09.01.17

1 мин.

0

0

0

Обявиха вторник за неучебен ден в община Сливен

от редактор Росана Манева |

Обявиха вторник за неучебен ден в община Сливен
Снимка: БГНЕС, архив

Заради зимната обстановка, вторник ще бъде неучебен ден в община Сливен.


Със заповед на кмета Стефан Радев се разпорежда директорите на училищата да определят дежурни екипи, които да поддържат отоплителните инсталации и да осигурят отопление за предстоящото начало на учебния процес, съобщава БНР. В заповедта се казва още, че трябва да се осигури безопасен достъп до училищата и да се извърши почистване на дворовете.


Детските градини ще продължат да работят със сборни групи. В сряда учебните занятия ще бъдат на намален сменен режим. Първият час във всички училища ще започва в 8.30 часа, а последният ще завършва в 17.30 ч.


10 януари е неучебен и в община Котел.


В Общините Нова Загора и Твърдица учебните занятия започват във вторник.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент