Община търси фирма за проблема с бездомните кучета

Община търси фирма за проблема с бездомните кучета | StandartNews.com

Община Благоевград търси изпълнител на обществена поръчка за намаляване на популацията на безстопанствените кучета. Фирмата трябва да предоставя услуги по залавяне, ветеринарно - медицинско обслужване с настаняване в приют за бездомни животни и помещения, свързани с намаляване популацията на четириногите. Това е необходимо да се направи при съобразяване със Закона за Ветеринарномедицинската дейност, Закона за защита на животните, Общинската програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и действащото в страната законодателство.

Максималният финансов ресурс на възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка, е в размер на 100 000,00 лева с ДДС, който не може да се надвишава. Критерият за оценка е "най-ниска цена". Комисия ще оцени постъпилите оферти. Максималният срок за цялостно изпълнение на поръчката е 12 месеца след сключване на договора.

Оферти за участие в процедурата можеха да се подават в деловодството на община Благоевград до 17:30 ч. в сряда, 16 март. Те ще се отворят в четвъртък /17 март/ от 11.00 ч. в сградата на кметството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай