Община Благоевград търси фирма за кастрация на бездомни кучета

Община Благоевград търси фирма за кастрация на бездомни кучета | StandartNews.com

Благоевград. Община Благоевград обяви открита процедура по Закона за обществените поръчки. Тя е за избор на изпълнител на поръчка, който да предостави услуги по залавяне, ветеринарно - медицинско обслужване с настаняване в кучкарник и помещения за следоперативен престой и други услуги, свързани с намаляване популацията на безстопанствените кучета. Това трябва да стане съобразно Закона за ветеринарномедицинската дейност, Закона за защита на животните, Общинската програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и действащото в страната законодателство.

Обявлението е публикувано в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки - София и на електронния сайт на община Благоевград www.blgmun.com във вторник. Максималният финансов ресурс на възложителя за услугата е в размер на 83 333,00 лева без ДДС. Критерият за оценка е "най-ниска цена". Максималният срок за цялостно изпълнение на поръчката е до 12 месеца от подписване на договора.

Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 05 януари следващата година.

Те ще бъдат отворени на следващия ден от 11.00 ч. в сградата на община Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай