Областният управител на Разград катастрофира тежко

Областният управител на Разград катастрофира тежко | StandartNews.com

Областният управител на Разград Петър Василев катастрофира тежко тази нощ. 45 годишният губеернатор се е блъснал със служебния си автомобил „Мерцедес" в крайпътно дърво на пътя между селата Самуил и Хърсово.

Инцидентът е станал на равен участък, след който следвал десен завой, Василев не успял да го вземе, влязал в гората край пътя и се блъснал в дърво. От жестокия удар дървото е отсечено. Мъжът е управлявал автомобила без колан, гласи съобщението на апелативната прокуратура в Разград.

Очевидец, който пътувал в автомобил след областния управител, видял катастрофата и подал сигнал. На мястото на тежкото произшествие веднага е изпратен специализиран автомобил на „Пожарна и аварийна безопасност". За да бъде изваден тежко раненият Василев, аварийният екип е трябвало да разреже „Мерцедеса".

Петър Василев е настанен с множество тежки наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. Вследствие на удара той е със счупен десен глезен, лява подбедрица, открити рани в областта на краката, гърдите и главата. Има и две счупени ребра. Приет е с комоцио и трамватичен шок. Тази сутрин е опериран по спешност, защото каатастрофата е причинила и спукване на белия му дроб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай