Нравствена полиция щурмува дискотеките в Слънчев бряг

Нравствена полиция щурмува дискотеките в Слънчев бряг | StandartNews.com

Полицайки на токчета арестуват купонджии с белезници

Нравствена полиция щурмува дискотеките в най-големия черноморски курорт Слънчев бряг. От няколко дни в дискотеките на "Какао Бийч" текат масови арести заради сексапилно облекло или предизвикателни танци на дансинга. Всеки, който попадне на мушката на нравствената полиция се озовава с белезници, а красивите "полицайки" му дават ясни наставления какво не трябва да прави.

За щастие арестите не са истински, а част от най-хитовата атракция на дискотека "The 1". Акциите се провеждат след полунощ в разгара на купона и винаги са изненадващи. "Арестите" налагат няколко сексапилни дами, служителки на нравствения отдел. Те се появяват ненадейно в дискотеката, въоръжени с гумени палки и белезници. След като сканират за минути обстановката, започват да налагат "глоби" и да щракат белезниците. Униформените дами са с атрактивни фуражки и шерифски значки, които имитират съвършено истинските атрибути на органите на реда.

На всеки клиент, уличен в нарушение на моралните норми, се съставя акт. В документа се отбелязва какво точно е направил. Екшънът се документира задължително със снимка от фотограф "на местопрестъплението". До момента наказващите дами са съставили най-много актове за "прекомерно сексапилно поведение" и "несъобразено изкусителни танци". Предупредителни протоколи се издават масово и на дамите, уличени в оскъдно сексапилно облекло. Кавалерите пък най-често са санкционирани за наднормена мускулна маса. От нравствената полиция арестуват с белезници клиентите, които имат прекалено съблазнителен поглед или изкушаваща сексапилна усмивка. Арест се полага и в случаите на "сексапилно превъзходство от общ характер". В списъка на арестантите миналата седмица са попаднали и двамата диджеи, които миксират в дискотека "The 1" - Цеци и Явор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай