Нагъл кара бракувана трошка пиян

Нагъл кара бракувана трошка пиян | StandartNews.com

Пиян шофьор зад волана на бракувана кола с фалшиви регистрационни номера спипаха полицаите в плевенското село Комарево. 22-годишният водач бръмчал по улиците със стар "Фолксваген Джета" и бил спрян за рутинна проверка от патрул в 8 ч. завчера. Униформените установили, че регистрационните табели са прехвърлени от "Опел Кадет".

Джетата пък била спряна от движение отдавна и официално трябвало да е отишла за скрап. Въпреки ранния час шофьорът управлявал возилото неизтрезнял. Проверка с "Алкотест Дрегер" показала концентрация на алкохол в кръвта му от 2,49 промила. Срещу него са образувани две бързи полицейски производства за различни престъпления.

Шофьор без книжка пък едва не уби пътник на пътя между село Гривица и Плевен. 26-годишен неправоспособен шофьор от ловешкото село Кирчево излязъл внезапно от затревен участък край пътното платно, направил обратен завой и отнел предимството на правилно движещ се лек автомобил "Шкода Октавия". Засечената кола била управлявана от 56-годишен мъж от Плевен. Той се е ударил в лявата предна част на опела. 16-годишно момче, което се возило в блъснатия автомобил, е със скъсан далак на лечение в болницата. Виновникът за инцидента и пострадалият брали липов цвят край шосето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай