12:39 ч.

01.08.14

1 мин.

1082

0

0

Над 30 сигнала в "Софийска вода" след поройния дъжд

от Ваня Христова |

Над 30 сигнала в "Софийска вода" след поройния дъжд

София. В Контролния център на „Софийска вода" АД през последните 20 часа, в следствие на проливните дъждове, са получени 35 сигнала от граждани. Това съобщиха от пресцентъра на компанията. И уточниха, че обажданията са много по-малко, в сравнение с тези след невижданата градушка на 08 юли. Тогава 61 сигнала са постъпили в центъра.


Екипи на "Софийска вода" са работили до 3:00 ч. на 1 август и са реагирали на всички подадени сигнали. Между 03.00 и 06.50 часа не са постъпвали обаждания за проблеми с канализацията и шахти.


Завишено ниво на реките е имало в кв. „Орландовци" и в района на Сточна гара, което предизвикало наводнение на много места.


Продължава работата по отводняването на кв. „Бенковски" кръстовището на „Лазар Михайлов" и ‚Биримирски извор", обясняват от пресцентъра на компанията.


Шест екипа и 2 строителни групи продължават работа по сигналите, постъпили тази сутрин.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент