Млади гербери дават рамо на масовия спорт

Млади гербери дават рамо на масовия спорт | StandartNews.com

Стара Загора. Кандидатите за депутати в Европейския парламент от листата на ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов дадоха официален старт на традиционния футболен турнир областния град. Той ще се вихри 3 дни на тренировъчното игрище над стадион „Берое", а в битката за Купата на ГЕРБ се впуснаха около 50 отбора от цялата област. Освен купата победителите ще получат и пълна екипировка за своя тим. Награди ще има и за подгласниците на шампиона. И тази година организаторите от младежката организация на партията са се погрижили да има спортни емоции и добро настроение както за участниците, така и за немалкото публика през трите почивни дни.

„Изключително приятно е да се видят толкова много млади хора, които обичат спорта", заяви Ева Паунова, която даде началния удар на първия мач. Чаровната герберка се оказа и на „ти" с футболната топка и от три опита вкара две дузпи. Паунова отбеляза, че с модерните спортни съоръжения, мултифункционалната спортна зала „Иван Вазов", лекоатлетическата писта, площадките за спорт на открито, Стара Загора, една от крепостите на ГЕРБ, е пример за европейски град.

По-късно Ева Паунова и Ангел Филипов направиха първа копка на комбинирано спортно игрище за баскетбол и волейбол Казанлък. За изграждането на площадката до стадион „Севтополис" политическа партия ГЕРБ дари 12 хил. лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай