Младежи биха планинари в Родопите

Младежи биха планинари в Родопите | StandartNews.com

Филипово. Петима младежи от село Филипово нападнаха палатковия лагер на четирима мъже от село Господинци в Родопите. Екшънът е станал малко след полунощ в понеделник в местността Вищерица над село Осеново. Докато планинарите спели спокойно - двама в палатка и двама в дървена вила, те били атакувани от петима млади мъже. В последвалото меле са били унищожени две палатки, счупени са прозорец, врата, два дървени стола, маса и пейка на дървената вилна постройка.

Вследствие на нанесените удари по една от палатките е пострадал един от летовниците, който е с повърхностни рани по главата, левия крак и ръката.

След проведеното издирване полицейски служители на РУП-Банско са установили извършителите на нападението. Със заповед до 24 часа в ареста са задържани 22-годишните А.К., А.Б., Ф.Н., 21-годишният С.М., и 20-годишният И.Т., всичките от село Филипово. По случая е образувано бързо производство.

„Досега тези момчета не са проявявали агресия. били са на дискотека, след това е станал този инцидент. Нямам повече информация, знам само, че са задържани. Нямам представа защо са се били", каза кметът на село Филипово Ариф Моллов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай