Младеж без книжка загина след каскада на „БМВ” в река

Младеж без книжка загина след каскада на „БМВ” в река | StandartNews.com

22-годишен неправоспособен водач издъхна на място в тежка катастрофа на пътя Якоруда – село Краище. Трагичният инцидент е станал в понеделник около 18:00 часа. Рефат А. от Якоруда, който няма шофьорска книжка, карал лек автомобил „БМВ". С него пътувал 17-годишният му родственик Мустафа А. Двамата трябвало да отидат при свои близки в белишкото село Краище, но така и не стигнали. На ляв завой шофьорът изгубил контрол над управлението на возилото заради несъобразената скорост, с която се движел. Колата излязла вляво от шосето, преобърнала се и паднала в коритото на река Места. При жестокия удар е починал водачът на автомобила. Пострадал е спътникът му, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Няма опасност да живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

„Голяма трагедия. Загиналото момче има само майка. Двете му по-големи сестри живеят в Турция. Рефат работеше на открития плувен басейн край града. Светла му памет", споделиха близки на опечаленото семейство.

Припомняме, че моторист на 47 години от гоцеделчевското село Брезница загуби живота си при тежко ПТП на пътя между Банско и Разлог около 13:00 часа в понеделник. Лек автомобил „БМВ", управляван от 52-г. П.М. от Сандански, предприел изпреварване на друга лека кола. Беемвето навлязло в лентата за насрещно движение и се блъснало челно в движещия се към Банско мотоциклет Хонда". Мотоциклетистът загина на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай