14:45 ч.

30.09.16

1 мин.

0

3

0

Миризма на птича тор подлуди сливналии

от Георги Мангинов |

Миризма на птича тор подлуди сливналии

Да влезем в стая на чист въздух. Това беше най-срещаната реплика в Сливен този петък. От сутринта в целия град се носеше изключително нериятна миризма на фекалии. Мнозина шофьори търсеха проблема в колите си, да не би да са забравили някаква храна. По заповед на кмета Стефан Радев бе разпоредена незабавна проверка.


"Оказа се, че причина за миризмата е наторяване на градина с птича тор. И няма никакъв проблем за здравето на хората. Собствениците увериха, че ще приключат в събота", заяви на извънредна пресконференция кметът Радев. Шефът на Агенцията по храните в Сливен д-р Пенчев обясни, че градината трябва да произвежда череши, а производството е екологично чисто. Средно 1,5 тона птича тор се разрешават на декар земя. Бил съм на специализация в Германия и трябва да ви кажа, че там мирише на много места по подобен начин", каза д-р Пенчев. Явно поне по миризмата стигнахме германците, шегуват се жителите на Сливен.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:22 · 10.11.2017
градината трябва да " произвежда" череши
Потребител · 02:13 · 09.11.2017
от Гошо Мангалото бe
Потребител · 02:12 · 09.11.2017
eeee. нe можe бeз задължитeлeн клозeтeн жаргон
подлуди
взриви
изправи на нокти
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент