Министър Ненчев: На разположение съм

Министър Ненчев: На разположение съм | StandartNews.com

Министърът на отбраната Николай Ненчев коментира в Хасково по повод стартиралата проверка срещу него от прокуратурата за предложения му подкуп от Русия, че не е бил привикан на разпит с призовка. Той обаче заяви: "Не съм получавал призовка все още, но съм на разположение. Телефонът и адресът ми са известни."

Коментарът беше лаконичен и военният министър отказа подробности за ситуацията с подкупа като се мотивира, че предстои разследване.

Все още не съм получил призовка за разпит, но съм на разположение, заяви в Хасково военният министър. „Направих публично изявление. В момента, в който бъда призован, ще дам информация по случая", каза още Ненчев.

Министърът отказа подробности за предложението за подкупа с мотива, че предстои разследване на прокуратурата. Той добави, че в случая няма нужда дори от призовки, тъй като адресът и телефонът му са известни.

Министър Николай Ненчев беше в Хасково за изпращането на военнослужещите от 29-ия контингент от Въоръжените сили за участие в мисията на НАТО в Афганистан - "Решителна подкрепа".
60 от 90-те военнослужещи в мисията, която заминава след Гергьовден, са от хасковското поделение 52 740.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай