Мъж загина след каскада с мотор

Мъж загина след каскада с мотор | StandartNews.com

Мъж се преби и загина след катастрофа с нерегистриран мотор. Трагичният инцидент станал в понеделник към 11:10 часа в землището на благоевградското село Изгрев. Близо до крайпътен имот 42-годишен мъж от същото населено място управлявал кросов мотопед с неустановена марка и нерегистриран по надлежния ред. Той се движел с несъобразена с пътните условия скорост. Изведнъж загубл контрол над МПС-то, което се ударило в обезопасителни бетонни парапети и паднало от бетонов мост. В резултат на инцидента мотористът е получил множество тежки травми. Транспортиран е с линейка в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Приет е с опасност за живота за лечение в болницата. Въпреки усилията на лекарите травмите на мотоциклетиста се оказали несъвместими с живота и той починал.

Пешеходка пострада по обяд понеделник на улица "Стефан Стамболов" в Благоевград. Лек автомобил „Форд", шофиран от 42-годишен благоевградчанин, завил наляво към улица "Васил Априлов" и блъснал 55-годишна жена от Благоевград.
Пешеходката пресичала пътното платно на необозначено за целта място. При инцидента тя е пострадала. Настанена е за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на десния глезен, порезна рана на главата и с комоцио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай