Мъж троши стъкла вместо да бие жена си

Мъж троши стъкла вместо да бие жена си | StandartNews.com

Мъж от Дупница потрошил стъклата на семейното жилище, вместо да бие жена си. След пореден скандал между двамата съпрузи, за да й отмъсти, Емил Христов потрошил с гали ръце няколко прозореца на къщата им. Случката можеше и да не се разчуе, ако ядосаният мъж не се беше наранил при отмъщението.

Той е бил сред десетте пациенти с порезни рани, преминали само за ден през ортопедичния кабинет в общинската болница в Дупница. Емил пристигнал с кървяща ръка, увита в плат. Порезните рани от стъклата на прозорците не били дълбоки, но обхващали дланта и стигали чак до лакътя. Дежурният ортопед д-р Л. Таушански половин час го зашивал. Емил обяснил, че съпругата му го ядосала и вместо да я набие, изпочупил стъклата.

Другите пациенти на д-р Таушански били с порязвания от триони, ножове и ножче за рязане на мокет. Мъж от Дупница сменял мокета в хола. Наложило се да изреже част от него и за малко не си отрязал палеца. През летния сезон ортопедичният кабинет с хора, пострадали отборавене с остри предмети при ремонти или добиване на дърва, защото "всеки се прави на майстор", коментира д-р Л. Таушански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай