Мъж преби майка и дъщеря в гробище

Мъж преби майка и дъщеря в гробище | StandartNews.com

Неизвестен нападател нанесе побой на майка и дъщеря в гробищния парк на петричкото село Коларово. Той атакувал двете жени в сряда към 19,40 часа. 29-годишната Ани К. отишла с майка си Веска К. на гроба на своя баща. Изведнъж в гръб се нахвърлил върху тях непознат мъж.

Той бил въоръжен с тояга, с която започнал здраво да ги налага. Двете жени се разпищели, но никой от селото не ги чул. Но с крясъците си стреснали побойника, който офейкал в неизвестна посока. Дъщерята веднага подала сигнал на телефон 112. С линейка двете са транспортирани в МБАЛ „Рокфелер" в Петрич.

По-тежко е пострадала от побоя 57-годишната Веска, която е с фрактура на лявата скула, настанена е за лечение в болницата в южния град. Дъщеря й се отървала по-леко. След извършен медицински преглед е установено, че е с травми по левия крак и лявата ръка, освободена е за домашно лечение.Образувано е досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. Работата по случая продължава.

„Такъв инцидент се случва за пръв в гробищния ни парк, който е до селото. Но те са били в горния му край и там нищо не се вижда. Не е било с цел грабеж, защото нищо не им е взел. Просто е започнал директно да ги бие. Дано се възстановят по-бързо от шока и травмите си. Притеснени сме, но няма как да сложим пазач на гробището, няма кой да му плаща", споделят жители на Коларово, където трети ден не спират коментарите за инцидента. Може нападателят да е сбъркал, но е малко вероятно, не знаем да имат някакви неуредени отношения, добри хора са и майката, и дъщерята, допълват те.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай