Мъж намушка съпругата си в корема

Мъж намушка съпругата си в корема | StandartNews.com

Гоце Делчев. Побеснял мъж нападна и наръга с нож жена си на автобусната спирка в гоцеделчевското село Мусомища. Инцидентът е станал рано сутринта в събота, към 05,20 часа. Преди това избухнал поредният скандал между тях.

52-годишната Калинка Бабанова излязла разстроена на работа и отишла на спирката, за да чака автобус, тъй като се труди в шивашка фирма в Гоце Делчев. Мъжът й Георги побеснял след разпрата, догонил я и я нападнал. Той измъкнал от якето си нож и няколко пъти го забил в корема на жена си. Калинка опитала да се защити, но получила прорезни рани по двете ръце. Тя се свлякла на земята, а мъжът й офейкал в неизвестна посока, като я зарязал в локва кръв.

Свидетели на драмата станали няколко съселяни на двамата, които също чакали рейса за града. Те веднага се обадили на телефон 112 и съобщили за нападението.

Наръганата жертва е транспортирана с линейка в МБАЛ „Иван Скендеров" в Гоце Делчев. Има реална опасност за живота й. Настанена е за лечение в реанимация на здравното заведение. „Пациентката е с голяма кръвозагуба, има вътрешен кръвоизлив. Няма засегнати вътрешни органи. Наранени са само мускулите, с хематом в корема е. Първите 24 часа са критични за живота й", каза шефката на болницата д-р Мария Радойкова.

Издирването на нападателя продължава, тъй като той се е укрил. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129 от НК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай