Мъж крие патрони и канабис край храма на Ванга

Мъж крие патрони и канабис край храма на Ванга | StandartNews.com

Двама столичани в ареста заради марихуана

Мъж бе спипан с дрога и боеприпаси в местността Рупите, край храма на пророчицата Ванга. Полицаи спрели за проверка лек автомобил „Форд Фокус", шофиран от 29-годишния Д.К. от петричкото село Скрът. Униформените открили иззели от колата 1,8 грама суха и тревиста маса. Тя реагирала на полевия тест положително на марихуана. В бунгало в местността Рупите, ползвано от мъжа, са намерени и конфискувани шест патрона за ловна пушка. За боеприпасите той нямал необходимите документи. Задържан е със заповед в ареста до 24 часа.

Канабис е спипан и в лек автомобил „Фолксваген Пасат", който е спрян за проверка на главен път Е-79, в района на полигона до Благоевград. Зад волана седял 33-годишният К.В. от София, а с него пътувала и 22-г. му приятелка Д.Я., също от столицата. Във возилото е намерен 1 грам канабис. Двамата софиянци са задържани със заповед в ареста до 24 часа.

Полицията спипа мъж, ограбил бензиностанция

Записи от видеокамери помогнаха на полицията да залови извършителя на грабеж от бензиностанция в Гоце Делчев. В резултат на незабавно проведени издирвателни мероприятия полицейски служители са задържали 30-годишния неврокопчанин Б.П. На 29 март към 06,38 часа той влязъл дегизиран в бензиностанцията. Носел шапка, а на лицето имал шал. Насочил се към служителя. Заплашил го, че ще го пребие, ако не му даде оборота. В касата обаче имало само 80 лева. Обирджията ги грабнал и офейкал в неизвестна посока. Срещу него е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. За грабеж със заплаха законът предвижда наказание от три до десет години затвор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай